Digitale balie

Welkom bij het digitale balie van de gemeente Sint Anthonis. U vindt hier een grote hoeveelheid informatie en verschillende mogelijkheden om aanvragen te doen en producten of diensten af te nemen.

  1. Klik in het menu op Producten Burgers of Ondernemers om de producten te raadplegen. Wanneer u de kosten niet bij betreffend product aantreft, raadpleegt u de prijslijst burgerzaken.
  2. Veelgevraagde producten/diensten zijn nu beschikbaar via de Webwinkel. U kunt hier online identificeren middels DigiD en betalen met creditcard of iDeal.
  3. Via het WOZ-loket regelt u alle WOZ-zaken
  4. Voor een aantal diensten kunt u online formulieren downloaden als PDF.
  5. Als laatste vindt u, voor een aantal categorieën, veelgestelde vragen

Bij de gemeente Sint Anthonis kunt u inloggen met uw DigiD inlogcode. Voortaan kunt u met DigiD naar steeds meer overheidsinstellingen op internet.DigiD logo, link naar Aanvragen DigiD inlogcode

De gemeente Sint Anthonis hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website.
 

 Klik op onderstaande knop en controleer of uw besturingssysteem en webbrowser aan de veiligheidseisen van DigiD voldoen:

u gaat via een link naar de site van logius 

 

Voor vragen belt u het algemene nummer: 0485 38 88 88