27-4 Bijeenkomst gedecoreerden op Koningsdag

Home > Inwoners > Nieuws > 27-4 Bijeenkomst gedecoreerden op Koningsdag

27-4 Bijeenkomst gedecoreerden op Koningsdag

Dit item is verlopen op 28-04-2017.

Iedereen is welkom bij afsluiting bijeenkomst gedecoreerden
Dit jaar wordt voor de tweeëntwintigste keer een bijeenkomst georganiseerd voor alle gedecoreerden uit Sint Anthonis. Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle inwoners die ooit een Koninklijke Onderscheiding hebben gekregen en die momenteel in onze gemeente wonen. Op Koningsdag, donderdag 27 april, wordt deze feestelijke bijeenkomst traditioneel afgesloten op de Brink met een defilé. Basisschoolleerlingen uit Ledeacker en Sint Anthonis trekken in een stoet aan alle gedecoreerden voorbij, samen met harmonie St. Cecilia en het St. Antoniusgilde. Burgemeester Sijbers maakt rond 12.00 uur de winnaars bekend van de mooist versierde fietsen en skelters. De vendeliers van het St. Antoniusgilde brengen een vendelgroet uit aan de gedecoreerden.

Gedecoreerd en woonachtig in de gemeente Sint Anthonis?
Alle gedecoreerden van wie de adressen achterhaald konden worden, hebben een uitnodiging voor de dag van gedecoreerden ontvangen. Heeft u een uitnodiging ontvangen maar kunt u er niet bij zijn? Dat vernemen wij graag in verband met de voorbereidingen. Meldt u zich dan af bij het bestuurssecretariaat van de gemeente via bestuurssecretariaat@sintanthonis.nl of telefonisch op (0485) 38 88 88.

Heeft u ooit een onderscheiding gekregen, woont u in de gemeente Sint Anthonis en heeft u toch geen uitnodiging ontvangen? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom op donderdag 27 april. Meldt u zich dan telefonisch of per e-mail aan. We ontmoeten u graag op Koningsdag 2017.