Gemeente werkt op afspraak

Home > Inwoners > Nieuws > Gemeente werkt op afspraak

Gemeente werkt op afspraak

Dit item is verlopen op 10-11-2016.
logo afspraak

De gemeente Sint Anthonis wil de dienstverlening aan haar inwoners continu verbeteren. Sinds kort kan de inwoner op een tweede beeldscherm bij onze balies meekijken. Daarnaast is het werken op afspraak ook een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Wilt u een uittreksel, een reisdocument of een rijbewijs aanvragen, een geboorteaangifte doen of een gehandicaptenparkeerkaart ophalen, dan kunt u vóóraf een afspraak maken. Wij kunnen ons beter voorbereiden, de stukken voor u klaarleggen, u hoeft niet meer te wachten én u weet hoeveel tijd er met de afspraak is gemoeid. Ook bepaalt  u zélf op welke dag en op welk tijdstip u een afspraak wilt maken.

U kunt op meerdere manieren een afspraak maken:

• U maakt de afspraak zelf online in de afsprakenagenda
  • U komt naar het gemeentehuis en onze medewerker aan de receptie maakt voor u de afspraak of
  • U belt naar het gemeentehuis, 0485-388888, onze medewerker staat u te woord en maakt voor u de afspraak.

Gewijzigde openingstijden:

Burgerzaken is vanaf 1 april op de onderstaande tijden geopend. Binnen deze tijden kunt u dan een afspraak aan de balie maken:

maandag                  09.00 - 18.30 uur

dinsdag                    09.00 - 12.30 uur

woensdag                 09.00 - 12.30 uur

donderdag                09.00 - 12.30 uur

vrijdag                     09.00 - 12.30 uur

Het afhalen van documenten aan de receptie kan gedurende de gehele dag. Daarvoor hoeft u geen afspraak te maken.

Het blijft mogelijk om “vrij binnen te lopen”. In dat geval maakt onze medewerker een “last-minute afspraak” voor u en bekijkt wat het eerste vrije tijdstip is. U, als inwoner, bepaalt zelf of u daarop wacht. In het andere geval maakt de medewerker een afspraak en komt u op een later tijdstip terug.