Startbijeenkomst "Bij ons doet iedereen mee"

Home > Inwoners > Bij ons doet iedereen mee! > Startbijeenkomst "Bij ons doet iedereen mee"

Startbijeenkomst "Bij ons doet iedereen mee"

Startbijeenkomst
Op vrijdag 11 oktober 2019 is de interactieve startbijeenkomst ‘Bij ons doet iedereen mee’ goed bezocht en enthousiast ontvangen. We kijken met tevredenheid hierop terug. We hebben circa 75 bezoekers ontvangen, zowel mensen met en zonder een beperking. We hebben kunnen leren van de belevingsverhalen van de ervaringsdeskundigen en de forumleden.

Manifest Iedereen doet mee
Tijdens deze bijeenkomst is het manifest ‘Iedereen doet mee’ getekend door de gemeente, wethouder Rob Poel en de voorzitter van het PGSA, Herman Peters. Met het tekenen van dit manifest laten we zien dat we samen met de ervaringsdeskundigen onder het motto ‘Niets over ons, zonder ons’ werk willen maken van een inclusieve samenleving in onze gemeente.