De toekomst is NU

Home > Inwoners > De toekomst is NU

De toekomst is NU

Dinsdag 2 november, 20.00-22.30 (inloop vanaf 19.30 uur)

Kansen voor ondernemerschap in Sint Anthonis

Ondernemers en startuppers komen op 2 november bij elkaar om mee te denken en te praten over nieuwe ideeën en economische kansen. Een avond voor ondernemers, visionairen, pioniers, friskijkers en dwarsdenkers. Een avond over de toekomst om de dorpen in de huidige gemeente Sint Anthonis leefbaar,  dynamisch en economisch veerkrachtig te krijgen en te houden.  Maar ook een avond om vooruit te kijken naar de kansen van gemeente Land van Cuijk.

Ontmoet elkaar en praat met ons en met elkaar over economische kansen die goed zijn voor je eigen bedrijf maar ook in de gemeenschap het verschil kunnen maken. Misschien kun je samen ideeën opdoen en elkaar inspireren! We staan in Sint Anthonis voor grote uitdagingen: de transitie van het buitengebied, de leefbaarheid en aantrekkingskracht van de dorpen. Daarnaast is het van belang om de kernwaarden van de gemeenschap en het unieke karakter stevig te kunnen verankeren in het het traject van de herindeling om te komen tot gemeente Het Land van Cuijk.

Aanwezige ondernemers

Een aantal ondernemers heeft meegedacht over de vorm en inhoud van de bijeenkomst. Een van hen is Lis Toonen, die in dit artikel vertelt wat zij van de bijeenkomst verwacht. 

Datum en locatie

Dinsdag 2 november;  20.00 tot 22.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Locatie: voormalige EMTE, Molenstraat 1, dorpskern Sint Anthonis 

(parkeren achterom, bij Jan Linders of de Brink)

Ontmoeten en inspireren

Afbeelding Bob HuttenInspiratie door Bob Hutten: Over betekenisvol ondernemen, passie en kansen

Bob Hutten is eigenaar van nationaal en culinair gastvrijheidsdienstverlener Hutten. Hij staat klaar om jullie te inspireren, met een spetterende peptalk voor jonge ondernemers.

"Ik barst van de energie! Ik zit in elf besturen en wil een nieuw bedrijfje opstarten om mensen te begeleiden hun geluksschilderij te maken. En ik wil een ondernemersacademie bouwen."  

Het woord is aan jou

Met elkaar ga je in gesprek over ondernemerskansen, -ideeën en -wensen voor Sint Anthonis, over gemeenschappelijke thema’s en denkrichtingen, over samenwerken en de rol van de gemeente. Deze sessie wordt afgesloten met een concrete terugkoppeling en vervolgafspraken.

We vragen je bij aanmelding om een foto. Hiervan maken we een fotowand, zodat je direct kunt zien, met wie je in gesprek wilt gaan!

Aanmelden