Omleidingen

Home > Inwoners > Infopagina N602 > Omleidingen

Omleidingen

Momenteel vinder er wegwerkzaamheden plaats aan de N602, de verbindingsweg tussen Sint Anthonis en Mill. In verband met deze werkzaamheden is het centrum van Wanroij tot Kerstmis afgesloten voor het doorgaand verkeer. Dit met uitzondering van de bouwvak (9 t/m 27 augustus), wanneer de weg wel open is.

Gedurende de werkzaamheden is er een grote een omleidingsroute via de N277 (Middenpeelweg) ingesteld. Daarnaast is er in Wanroij een lokale omleiding. Om ons gemeentehuis te bereiken kiest u, afhankelijk van uw vertrekpunt, voor één van de volgende routes. De omleidingen gelden tot eind december 2021.

MET DE AUTO

Autosnelweg A73 (uit beide richtingen)

Neem afslag 6, rijd richting Sint Anthonis/Gemert. Op de rotonde (kruising N272-N602) neem de eerste afslag Sint Anthonis. eem vervolgens op de Breestraat de afslag Brink, waar u kunt parkeren op de parkeerplaats tegenover het gemeentehuis.

Vanuit richting Grave/Mill

Vanuit de richting Mill is Sint Anthonis via een lokale omleiding in Wanroij bereikbaar. Vanaf de rotonde bij Erica (kruising N264-N602) volgt u in Wanroij de route via de bekende gele borden.
Neem in Sint Anthonis op de Breestraat de afslag Brink, waar u kunt parkeren op de parkeerplaats tegenover het gemeentehuis.

Vanuit richting Helmond of Gemert

Zowel de weg vanuit Helmond (via Oploo naar de N272) als de weg vanuit Gemert (N272) is normaal open en hier volgt u de route richting Boxmeer. Op de rotonde (kruising N272-N602) neem de derde afslag Sint Anthonis. Neem vervolgens op de Breestraat de afslag Brink, waar u kunt parkeren op de parkeerplaats tegenover het gemeentehuis.

OPENBAAR VERVOER

Het Openbaar Vervoer ondervindt geen hinder van de werkzaamheden. Buslijn 23 van Hermes (Helmond-Boxmeer) volgt de reguliere route. U stapt het beste uit bij de halte Kolonel Silvertoplaan. Het is dan nog circa 200 meter lopen naar het gemeentehuis. Een alternatief vanaf treinstation Boxmeer is Buslijn 82 van Arriva (Boxmeer-Sint Anthonis-Venray). U stapt uit bij halte Dokter Verbeecklaan en dan is het circa 400 meter lopen naar het gemeentehuis.

Aannemer Infrascoop, die de reconstructie in de kernen Wanroij, Ledeacker en Sint Anthonis voor zijn rekening neemt, maakt voor elke fase van de werkzaamheden een uitvoeringsplan waarbij de omleidingsroute(s) en bereikbaarheid worden aangegeven. Dit geldt ook voor de huidige rest- en herstelwerkzaamheden, welke tot het najaar van 2021 duren. Aanpassingen worden steeds direct gepubliceerd in de Nieuwsbrief N602.