Informatiepagina Ruimtelijke Verzoeken

Home > Inwoners > Informatiepagina Ruimtelijke Verzoeken

Informatiepagina Ruimtelijke Verzoeken

logo

Wat is een ruimtelijk verzoek?
U heeft het plan om te bouwen, verbouwen of een locatie anders te gaan gebruiken. Als het  plan niet past binnen de regels van het geldende bestemmingsplan, is er sprake van een ruimtelijk verzoek. De gemeente kan dan alleen medewerking aan uw verzoek verlenen door het geldende bestemmingsplan (gedeeltelijk) te herzien.

Heeft u zo’n ruimtelijk verzoek? dan raden wij u aan om de informatie op deze website zorgvuldig door te lezen. Weet u niet zeker of u een ruimtelijk verzoek heeft? Dan kunt u het geldende bestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl of contact opnemen met een klantadviseur van het omgevingsloket (0485 388888).

Ook is de twitteraccount @veegplanSA in het leven geroepen om regelmatig korte berichtjes te kunnen sturen naar de initiatiefnemers. Op deze manier is het ook mogelijk dat initiatiefnemers met elkaar in contact komen om bijvoorbeeld gezamenlijk onderzoeken te laten uitvoeren. Volg dus @veegplanSA, dé twitteraccount voor initiatiefnemers ruimtelijke verzoeken. Op www.twitter.com kunt u eenvoudig een account aanmaken.