N602 vanaf dinsdag 24 juli hele bouwvak open

Home > Inwoners > Nieuws N602 > N602 vanaf dinsdag 24 juli hele bouwvak open

N602 vanaf dinsdag 24 juli hele bouwvak open

Omdat er in Wanroij nog circa 5 à 6 meter van de rijbaan moet worden bestraat, kan de N602 pas op dinsdag 24 juli worden opengesteld voor het doorgaande verkeer. De stratenmakers, die er met man en macht aan werken, zullen maandag 23 juli dit laatste stuk dichtleggen. Om die reden blijft de omleidingsroute tot en met maandag gehandhaafd. Dit is ook te lezen op de digitale borden die zijn geplaatst bij de turborotonde in Sint Anthonis en bij tankstation De Haan in Wanroij.

Hervatting na 13 augustus
Vanwege de bouwvak liggen de werkzaamheden aan de N602 vanaf dinsdag 24 juli gedurende drie weken grotendeels stil. Na maandag 13 augustus wordt in Wanroij de reconstructie van de N602 hervat. Aannemer Infrascoop zet dan de Dorpsstraat vanaf de Kwikstraat tot aan de Beekstraat af en zet de werkzaamheden aan de weg en het riool vanaf Dorpsstraat 25 voort in zuidelijke richting.
Asfalteringsbedrijf Van Gelder hervat de werkzaamheden aan het asfalt bij Wanroij op maandag 20 augustus. Dan wordt de weg ten noorden van het dorp weer afgesloten en wordt de wegreconstructie op het traject vanaf de kern Wanroij richting tankstation De Haan weer opgepakt.