N602 volledig open tijdens bouwvak

Home > Inwoners > Nieuws N602 > N602 volledig open tijdens bouwvak

N602 volledig open tijdens bouwvak

Gedurende de bouwvak – welke in Zuid-Nederland van maandag 23 juli tot en met vrijdag 10 augustus duurt – liggen de werkzaamheden aan de N602 stil. In samenspraak met de aannemers stelt de gemeente Sint Anthonis de doorgaande weg gedurende deze drie weken volledig open voor alle verkeer.

Op maandag 13 augustus wordt in Wanroij de reconstructie van de N602 hervat. Vanaf die datum wordt de weg ten noorden van Wanroij wederom afgesloten en zet de Cuijkse aannemer Infrascoop de werkzaamheden vanaf Dorpsstraat 25 voort in zuidelijke richting. Om dit praktisch mogelijk te maken wordt de weg tot en met de Bus (gefaseerd) afgesloten.
Asfalteerder Van Gelder uit Uden, welke momenteel bezig is met het wegvak tussen de Noordstraat en de gemeentegrens bij het tankstation De Haan, hervat de werkzaamheden op 20 augustus. Dan is dit deel van de N602 weer afgesloten.