Omleidingsroute naar gemeentehuis Sint Anthonis

Home > Inwoners > Nieuws N602 > Omleidingsroute naar gemeentehuis Sint Anthonis

Omleidingsroute naar gemeentehuis Sint Anthonis

In april vorig jaar is een begin gemaakt met het groot onderhoud van de N602, de verbindingsweg tussen Sint Anthonis en Mill. Gedurende de werkzaamheden, die tot eind oktober dit jaar plaats vinden, is de N602 afgesloten voor het doorgaande verkeer. Er is grote een omleidingsroute via de N277 (Middenpeelweg) ingesteld. Om ons gemeentehuis te bereiken kiest u, afhankelijk van uw vertrekpunt, voor één van de volgende routes.

Met de auto

Autosnelweg A73 (uit beide richtingen)

Vanuit richting Grave/Mill
Hier heeft u twee mogelijkheden. Vanaf de rotonde bij Erica (kruising N264-N602) rijdt u richting Haps. Daar kiest u oprit 5 van de A73 en rijd richting Venlo. Neem afslag 6, rijd richting Sint Anthonis/Gemert. Op de rotonde (kruising N272-N602) neem de afslag Sint Anthonis. Na 1 km bent u bij het gemeentehuis aan de Brink. [Blauwe route op kaart]
Vanaf Erica kunt u ook de omleidingsroute via de Middenpeelweg (N277) volgen. [Rode route op de kaart] Bij de rotonde in Elsendorp de N272 (richting Boxmeer). Neem op de rotonde (kruising N272-N602) de afslag Sint Anthonis. Na 1 km bent u bij het gemeentehuis aan de Brink.

Vanuit richting Helmond of Gemert
Zowel de weg vanuit Helmond (via Oploo naar de N272) als de weg vanuit Gemert (N272) is normaal open. Na Oploo volgt u het laatste stuk van de rode route op de kaart. Op de rotonde (kruising N272-N602) neem de afslag Sint Anthonis. Na 1 km bent u bij het gemeentehuis aan de Brink.

Openbaar vervoer
Het reguliere OV ondervindt tijdens deze fase van de werkzaamheden geen of nauwelijks hinder van de werkzaamheden. Buslijn 23 van Hermes (Helmond-Boxmeer) volgt de normale route. Bij buslijn 92 van Arriva (Grave-Venray) geldt op een klein deel van het traject een aangepast route.