‘Onze weg naar een betere verbinding’

Home > Inwoners > Nieuws N602 > ‘Onze weg naar een betere verbinding’

‘Onze weg naar een betere verbinding’

‘Onze weg naar een betere verbinding’, dat is de slogan op de sandwichborden die veel passanten op de N602 intussen hebben ontdekt. De buitendienst van de gemeente Sint Anthonis heeft de borden na de gemeenteraadsverkiezingen naast deze doorgaande weg geplaatst in de dorpen Sint Anthonis, Ledeacker en Wanroij.

De borden vormen natuurlijk de aankondiging van de snel naderende werkzaamheden aan de N602, die medio april van start gaan en in oktober worden afgerond. De praktische kant van de slogan ‘Onze weg naar een betere verbinding’, een suggestie van wethouder Ingrid Voncken, duidt op de primaire doelstelling dat de weg duurzaam veilig wordt gemaakt en zo een betere verbinding wordt tussen de dorpen. Daarnaast wil de wethouder met de fraaie volzin duidelijk maken dat met de gekozen aanpak, met aanzienlijke inbreng vanuit de werkgroepen in de dorpen, ook de verbinding met de inwoners op een hoger plan heeft gebracht.