Werkzaamheden N602 week 26

Home > Inwoners > Nieuws N602 > Werkzaamheden N602 week 26

Werkzaamheden N602 week 26

In Ledeacker werken we ook in de week van 24 tot en met 28 juni binnen het werkvak op de Dorpsstraat. Recentelijk is de afzetting in de richting van Sint Anthonis verlengd tot aan de flitspaal, vlak voor restaurant Tussen Harrie & Toon. Sindsdien is de weg dan ook afgesloten vanaf de flitspaal tot en met de kruising Nullen – Dorpsstraat. Binnen het werkvak zijn de kruisingen Dorpsstraat -Kerkveld en Dorpsstraat – Nullen tot nader bericht afgesloten voor verkeer.

Voor fietsers blijft de verbinding Ledeacker-Sint Anthonis via de Dorpsstraat mogelijk. De fietsers worden namelijk tweezijdig op het westelijke fietspad omgeleid. Op dit fietspad is, uitgezonderd voor hulpdiensten, geen ruimte voor autoverkeer en hierop wordt de komende weken ook gecontroleerd door de politie om sluipverkeer via het fietspad tegen te gaan.

Bovengenoemde situatie blijft tot het begin van de bouwvak (week 30) van kracht, waarbij de weg vanuit de richting Ledeacker stapsgewijs wordt opengesteld voor verkeer. Als alles volgens planning verloopt is de weg tot aan restaurant Tussen Harrie & Toon vanaf 20 juli weer volledig in gebruik.