Werkzaamheden N602 week 27

Home > Inwoners > Nieuws N602 > Werkzaamheden N602 week 27

Werkzaamheden N602 week 27

In de week van 2 juli t/m 6 juli wordt in het centrum van Wanroij verder gewerkt aan de bestrating, terwijl in het aansluitende wegvak tot de gemeentegrens bij tankstation De Haan nieuw asfalt wordt aangebracht. Om die reden is het hele wegvak vanaf de Kwikstraat tot het tankstation afgesloten voor doorgaand verkeer.

Aannemer Infrascoop voert van 2 t/ 6 juli werkzaamheden aan de bestrating en riolering uit in de Dorpsstraat in Wanroij, in het werkvak vanaf de kruising Noordstraat t/m de kruising Kwikstraat. In het direct aansluitende wegvak vanaf de Noordstraat tot de gemeentegrens bij tankstation De Haan is asfalteerder Van Gelder aan het werk. Op de bijgevoegde kaart is het afgesloten deel van de N602 aangegeven.