Werkzaamheden N602 week 29

Home > Inwoners > Nieuws N602 > Werkzaamheden N602 week 29

Werkzaamheden N602 week 29

In de week van 16 t/m 20 juli wordt in het centrum van Wanroij gewerkt aan de bestrating, terwijl in het aansluitende wegvak richting de gemeentegrens bij tankstation De Haan nieuw asfalt wordt aangebracht. In vergelijking met week 28 zijn er in Wanroij wijzigingen in de afzettingen (zie de schematische weergave).
Aannemer Infrascoop meldt dat de Dorpsstraat in Wanroij in beide richtingen afgesloten blijft voor verkeer. Wel is er weer een stuk weg gereed: daarom is de N602 aan de zuidkant vanaf de kruising met de Hapseweg tot de kruising Kwikstraat weer volledig opengesteld voor verkeer. Overigens verrichten medewerkers van Infrascoop in week 29 nog wel werkzaamheden op de kruising Hapseweg – Schoolstraat.
in de week van 16 t/m 20 juli worden voorafgaand aan de bouwvak, zowel in Wanroij als Ledeacker nog kleinschalige (opruim)werkzaamheden verricht aan de aanliggende pleinen en zijwegen van de N602. Dit heeft verder geen invloed op de bereikbaarheid.

Maandag 16 juli begint aannemer Van Gelder met asfalteringswerkzaamheden vanaf de Schoolstraat in de richting Mill. Afhankelijk van het weer wordt dit wegvak op vrijdag 20 juli voorzien van belijning.
Tijdens de bouwvak (23 juli t/m 12 augustus) is de weg volledig open voor alle doorgaand verkeer. Direct na de bouwvak wordt deze weer afgesloten, vanwege het vervolg van de werkzaamheden in Wanroij.