Werkzaamheden week 13

Home > Inwoners > Nieuws N602 > Werkzaamheden week 13

Werkzaamheden week 13

In Ledeacker werken we momenteel druk binnen het werkvak vanaf de Monseigneur Bekkerstraat tot de tweede kruising Stippent (ter hoogte van Dorpstraat 32). Tijdens deze werkzaamheden blijft de kruising Stippent - Dorpsstraat ter hoogte van Dorpsstraat 32 open voor verkeer zodat de Stippent bereikbaar blijft.

Medio volgende week (week 13) wordt de afzetting in Ledeacker doorgeschoven naar het volgende werkvak. Dit betreft een vak vanaf kruising Stippent – Dorpsstraat ter hoogte van Dorpsstraat 42 tot aan de Dorpstraat ter hoogte van de inrit van autobedrijf Coopmans / voormalige Hubo (bereikbaar vanuit richting Sint Anthonis).

Na het doorschuiven van het werkvak wordt de kruising van de Monseigneur Bekkersstraat met de Stippent weer opengesteld voor verkeer. De Stippent is vanaf medio volgende week dus alleen vanuit de richting Wanroij nog bereikbaar.

In Wanroij zijn de afgelopen weken kleinschalige werkzaamheden verricht welke geen gevolgen hadden voor verkeer. Echter zijn er ook nog werkzaamheden te verrichten welke technisch niet gemaakt kunnen worden zonder afsluiting. Om de overlast zoveel als mogelijk te beperken hebben we ervoor gekozen om de werkzaamheden in een tweedaagse weekendafsluiting te organiseren.

Als reeds gecommuniceerd is hiervoor het aankomende weekend van 23 en 24 maart aangewezen, waarbij de Dorpsstraat in Wanroij vanaf de Noordstraat tot Beekstraat zal worden afgesloten. De afsluiting is aaneengesloten vanaf zaterdagochtend 07.00 uur tot zondagavond 18.00 uur. Voor lokaal verkeer zal een omleidingsroute worden aangegeven.