Werkzaamheden week 2

Home > Inwoners > Nieuws N602 > Werkzaamheden week 2

Werkzaamheden week 2

Nu het kerstreces ten einde loopt, zet aannemer Infrascoop de werkzaamheden aan de N602 voort. In Wanroij wordt een begin gemaakt met aanpassing- en herstelwerkzaamheden, in Ledeacker wordt de draad weer opgepakt in het wegvak tussen de afslag Hoenderstraat en afslag Vrijstraat.

Om inwoners tijdens de feestdagen tegemoet te komen, heeft de projectorganisatie tijdens het kerstreces de weg bij Ledeacker tijdelijk opengesteld. Het verkeer kon met gepaste snelheid over de tijdelijke puinbaan, een gebaar dat erg op prijs werd gesteld. De openstelling eindigt dit weekend, want op maandag 7 januari wordt het wegvak tussen de afslagen Hoenderstraat en Vrijstraat weer gesloten.

De kruising met de Hoenderstraat is dicht, de kruising Vrijstraat is wel open voor verkeer. Verkeer vanuit Sint Anthonis-Ledeacker met bestemming Wanroij-Mill wordt geadviseerd om via Rijkevoort te rijden en omgekeerd. Hulpdiensten kunnen wel passeren binnen de afzetting en fietsers kunnen nog aan één zijde door het werkvak. De gemeente heeft de politie gevraagd om te handhaven op sluipverkeer.

In Wanroij is de Dorpsstraat – Molenstraat ruim voor de jaarwisseling opengesteld voor verkeer. In opdracht van de gemeente maakt de aannemer hier vanaf 7 januari een begin met aanpassings- en herstelwerkzaamheden.