Werkzaamheden week 36

Home > Inwoners > Nieuws N602 > Werkzaamheden week 36

Werkzaamheden week 36

Dit item is verlopen op 04-10-2019.

De laatste rioleringswerkzaamheden in Wanroij zijn afgerond en nu kan de werkploeg van Infrascoop zich hier volledig concentreren op het bestratingswerk. In de week van 3 tot en met 7 september worden de werkzaamheden in het huidige werkvak voortgezet. Hierbij blijft de huidige volledige afzetting, welke loopt van Dorpsstraat 18 tot 26, ongewijzigd. Voor doorgaand verkeer is de N602 hier afgesloten.

Aanvullend wordt de huidige ‘halve baan afzetting’ verplaatst vanaf de inrit ter hoogte van de Welkoop tot Molenstraat 14. Hierbij is het trottoir eenzijdig afgesloten en voetgangers moeten oversteken. Voor het overige verkeer blijft de situatie hier ongewijzigd. Net als in de voorgaande weken blijven de verbindingen Beekstraat – Paddenpad bereikbaar voor verkeer vanuit Ledeacker.

In Ledeacker en Sint Anthonis heeft Infrascoop in week 36 nog geen werkzaamheden ingepland. Wel is collega-aannemer Spie hier begonnen met de aanleg van glasvezel, zowel langs de N602 als in de aangrenzende zijstraten. 

De asfalteerders van Van Gelder werken volgens planning nog drie weken ten noorden van Wanroij aan de N602, in het wegvak tussen de afslag Noordstraat en tankstation De Haan. Het werk bestaat onder andere uit het aanbrengen van coating op het asfalt, bestrating en aanpassing van de inritten van woningen. De verwachting is dat dit wegvak na vrijdag 21 september weer kan worden opengesteld. Verder worden de bushaltes Herbestraat en gaat Van Gelder aan de slag met het plaatsen van straatverlichting.

Vanwege de werkzaamheden van Infrascoop en Van Gelder in Wanroij is de N602 afgesloten voor het doorgaand verkeer. Dit verkeer kan gebruik maken van de grote omleidingsroute via de Middenpeelweg (N277).