Werkzaamheden week 38

Home > Inwoners > Nieuws N602 > Werkzaamheden week 38

Werkzaamheden week 38

In de week van 17 tot en met 21 september vervolgen de stratenmakers van Infrascoop hun werkzaamheden in het huidige werkvak, waarbij de huidige volledige afzetting iets opschuift. De volledige afzetting loopt volgende week vanaf de kruising Dorpsstraat / Kwikstraat tot de kruising Molenstraat / Lindenlaan. Hierbij is ook de kruising Beekstraat / Het Paddenpad afgesloten, met uitzondering van de  nood-/ hulpdiensten die in Het Paddenpad moeten zijn. Aanvullend wordt de ‘halve baan afzetting’ vanaf 17 september verplaatst naar Molenstraat 7 tot en met 15. Zoals bekend is hierbij het trottoir eenzijdig afgesloten en voetgangers moeten oversteken.
De kruising Molenstraat / Lindenlaan blijft wel bereikbaar voor verkeer vanuit Ledeacker.

In Ledeacker en Sint-Anthonis heeft Infrascoop in week 38 nog geen werkzaamheden ingepland. Wel is collega-aannemer Spie hier volop bezig met de aanleg van glasvezel, zowel langs de N602 als in de aangrenzende zijstraten. 
De asfalteerders van Van Gelder werken volgens planning nog een week ten noorden van Wanroij aan de N602, in het wegvak tussen de afslag Noordstraat en tankstation De Haan. Tot en met week 38 is dit wegvak is afgesloten. Wel is deze week het wegvak tussen Noordstraat en Schoolstraat opengesteld voor het verkeer. Ook na week 38 staan er voor Van Gelder werkzaamheden gepland. Door toepassing van verkeersmaatregelen is de volledige rijbaan daarbij niet afgesloten.