Werkzaamheden week 39

Home > Inwoners > Nieuws N602 > Werkzaamheden week 39

Werkzaamheden week 39

Dit item is verlopen op 04-10-2019.

In de week van 24 tot en met 28 september vervolgen de stratenmakers van Infrascoop in Wanroij hun werkzaamheden in het huidige werkvak. De volledige afzetting loopt begin volgende week vanaf de kruising Beekstraat / Dorpsstraat tot aan kruising Molenstraat / Lindenlaan. Medio volgende week zal de afzetting doorschuiven tot aan de inrit met de Welkoop. Dit gebeurt na openstelling van de kruising Dorpsstraat / Beekstraat.

De kruising Dorpsstraat / Het Paddenpad wordt in het weekend weer opengesteld, zodat de sportaccommodaties aan Het Paddenpad vanaf vrijdagmiddag 21 september weer bereikbaar zijn via de Dorpsstraat. Aanvullend wordt de halve baan afzetting’ verplaatst naar de Molenstraat 14 t/m 22, hierbij is het trottoir eenzijdig afgesloten en voetgangers moeten oversteken.

In Ledeacker en Sint-Anthonis heeft Infrascoop in week 39 nog geen werkzaamheden ingepland. Wel is collega-aannemer Spie hier volop bezig met de aanleg van glasvezel, zowel langs de N602 als in de aangrenzende zijstraten. 

Aannemer Van Gelder is intussen zover gevorderd met werkzaamheden aan het wegvak van de N602 tussen de Noordstraat en de gemeentegrens bij tankstation De Haan, dat dit wegvak vrijdagmiddag kon worden opengesteld. De doorgaande route vanuit Mill richting Wanroij is nu open voor (bestemmings-)verkeer. Dat neemt niet weg dat medewerkers van deze aannemer nog werken aan de weg.