Werkzaamheden week 40

Home > Inwoners > Nieuws N602 > Werkzaamheden week 40

Werkzaamheden week 40

Dit item is verlopen op 04-10-2019.

In de week van 1 tot en met 5 oktober zetten de stratenmakers van Infrascoop in Wanroij hun werkzaamheden voort in het huidige werkvak. De volledige afzetting loopt in week 40 vanaf de kruising Beekstraat / Dorpsstraat tot aan de inrit van de Welkoop, inclusief de afzetting van kruising Lindenlaan. De kruising Dorpsstraat / Het Paddenpad blijft hierbij wel opengesteld.
Aanvullend zal de Molenstraat vanaf de kruising Bus tot aan de inrit van Welkoop worden afgezet, waarbij uitsluitend lokaal bestemmingsverkeer en verkeer van hulpdiensten toegestaan is. Hierbij wordt het trottoir aan de zijde Molenstraat 15 tot en met 21 wel volledig afgezet en vernieuwd.

In Ledeacker en Sint-Anthonis heeft Infrascoop in week 40 nog geen werkzaamheden ingepland. Wel is collega-aannemer Spie hier nog bezig met de aanleg van glasvezel, zowel langs de N602 als in de aangrenzende zijstraten.

Aannemer Van Gelder is intussen zover gevorderd met werkzaamheden aan de N602 ten noorden van Wanroij, de weg vanaf Mill tot aan het kerkplein Wanroij volledig open is voor (bestemmings-)verkeer. Dat neemt niet weg dat medewerkers van deze aannemer nog werken aan de weg en weggebruikers wordt gevraagd hier terdege rekening mee te houden.