Werkzaamheden week 41

Home > Inwoners > Nieuws N602 > Werkzaamheden week 41

Werkzaamheden week 41

Ook in de week van 8 tot en met 12 oktober werken de stratenmakers van Infrascoop in Wanroij in het huidige werkvak. De kruising Molenstraat/Lindenlaan is weer in gebruik en de volledige afzetting loopt volgende week vanaf de inrit Welkoop tot aan de kruising Molenstraat/Bus.

Vanaf de kruising Molenstraat/Bus wordt uitsluitend lokaal bestemmingsverkeer en verkeer van hulpdiensten toegestaan. Tot aan de daadwerkelijke werkzaamheden is toegang op het bouwterrein niet mogelijk in het werkvak richting de Welkoop. Binnen de afzetting wordt het trottoir aan de zijde Molenstraat 22 tot en met 28 wel volledig afgezet en vernieuwd.

In Ledeacker en Sint-Anthonis heeft Infrascoop in week 41 nog geen werkzaamheden ingepland. Wel is collega-aannemer Spie hier op enkele locaties bezig met de aanleg van glasvezel, zowel langs de N602 als in de aangrenzende zijstraten.

Zoals bekend is de N602 vanaf Mill tot aan het kerkplein Wanroij volledig open voor (bestemmings-)verkeer. Dat neemt niet weg dat medewerkers van aannemer Van Gelder nog werken aan de weg en weggebruikers wordt gevraagd hier terdege rekening mee te houden.