Werkzaamheden week 42

Home > Inwoners > Nieuws N602 > Werkzaamheden week 42

Werkzaamheden week 42

Ook in de week van 15 tot en met 19 oktober werken de stratenmakers van Infrascoop in Wanroij in het werkvak waar ze al enkele weken bezig zijn. Verkeer vanuit Wanroij kan doorrijden tot de kruising Molenstraat/Lindenlaan. Daarna wordt uitsluitend lokaal bestemmingsverkeer en verkeer van hulpdiensten toegestaan tot aan de volledige afzetting.

Vanuit de richting Ledeacker richting Wanroij wordt begin volgende week vanaf de kruising Molenstraat/Bus uitsluitend lokaal bestemmingsverkeer en verkeer van hulpdiensten toegestaan. Dit tot aan het punt van de daadwerkelijke werkzaamheden. Hierbij is de toegang tot het bouwterrein niet mogelijk!. In de afzetting wordt het trottoir aan de zijde vanaf Molenstraat 21a tot aan kruising Molenstraat/Bus wel volledig afgezet en vernieuwd.
Medio volgende week zal ook de kruising Molenstraat/Bus meegenomen worden in de afzetting en is deze kruising daarmee niet meer toegankelijk. De afzetting wordt dan verlengd tot de komgrens.

In Ledeacker en Sint-Anthonis heeft Infrascoop in week 42 nog geen werkzaamheden ingepland. Wel is collega-aannemer Spie hier op enkele locaties bezig met de aanleg van glasvezel, zowel langs de N602 als in de aangrenzende zijstraten.

Zoals bekend is de N602 vanaf Mill tot aan het kerkplein Wanroij volledig open voor (bestemmings-)verkeer. Dat neemt niet weg dat medewerkers van aannemer Van Gelder nog werken aan de weg en weggebruikers wordt gevraagd hier terdege rekening mee te houden.