Werkzaamheden week 43

Home > Inwoners > Nieuws N602 > Werkzaamheden week 43

Werkzaamheden week 43

Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 oktober vervolgen de stratenmakers van Infrascoop hun werkzaamheden aan de N602 in het huidige werkvak in Wanroij. Verkeer vanuit Wanroij kan doorrijden tot de kruising Molenstraat/Lindenlaan. Verderop in de Molenstraat wordt uitsluitend lokaal bestemmingsverkeer en verkeer van hulpdiensten toegestaan tot aan de volledige afzetting. Vanuit de richting Ledeacker is de Molenstraat ter hoogte van de komgrens Wanroij volledig dicht, inclusief de kruising van de Molenstraat met Bus. Ook ter hoogte van deze kruising worden komende week reconstructiewerkzaamheden uitgevoerd.

Zoals reeds eerder werd gecommuniceerd worden de werkzaamheden aan de N602 in Ledeacker in week 45 hervat. Nadere inlichtingen aangaande deze werkzaamheden volgen komende week. In Ledeacker is collega-aannemer Spie intussen klaar met de aanleg van glasvezel langs het traject van de N602. Dit vormt dus geen belemmering mee als Infrascoop in Ledeacker aan de slag gaat.

Zoals bekend is de N602 vanaf Mill tot aan het kerkplein Wanroij volledig open voor (bestemmings-)verkeer. Aannemer Van Gelder, die hier tot voor kort bezig was met afrondende werkzaamheden, is hier intussen klaar.