Werkzaamheden week 44

Home > Inwoners > Nieuws N602 > Werkzaamheden week 44

Werkzaamheden week 44

Net als in de afgelopen week zijn de medewerkers van Infrascoop ook van maandag 29 oktober tot en met vrijdag 2 november in Wanroij aan de N602 aan het werk tussen de afslag Lindenlaan en de komgrens in de Molenstraat.
Verkeer vanuit Wanroij kan doorrijden tot de kruising Molenstraat/Lindenlaan.  Verderop in de Molenstraat wordt uitsluitend lokaal bestemmingsverkeer en verkeer van hulpdiensten toegestaan tot aan de volledige afzetting. Vanuit de richting Ledeacker is de Molenstraat ter hoogte van de komgrens Wanroij volledig dicht, inclusief de kruising van de Molenstraat met Bus. Ter hoogte van deze kruising worden ook in week 44 reconstructiewerkzaamheden uitgevoerd.

In Ledeacker zijn in het voorjaar en in de zomer werkzaamheden uitgevoerd aan de pleinen en nieuwe parkeervakken ingericht in de beide zijtakken naar Stippent. Momenteel wordt er druk gewerkt aan de planning van de herbestrating van de N602 in Ledeacker (Dorpsstaat), inclusief de aanleg van nieuwe hemelwaterafvoer. Informatie over deze werkzaamheden volgt binnenkort.