Werkzaamheden week 45

Home > Inwoners > Nieuws N602 > Werkzaamheden week 45

Werkzaamheden week 45

Dit item is verlopen op 04-10-2019.

De afgelopen weken werd het al aangekondigd en nu is het dan zover dat in Ledeacker de werkzaamheden aan de N602 beginnen. Omdat aannemer Infrascoop in Wanroij nog bezig is met de afrondende werkzaamheden, is dit bedrijf in de week van 5 tot en met 9 november op twee locaties aan de slag.

In Wanroij wordt nog steeds gewerkt tussen de afslag Lindenlaan en de komgrens in de Molenstraat.
Verkeer vanuit Wanroij kan doorrijden tot de kruising Molenstraat/Lindenlaan. De verkeersmaatregelen blijven ongewijzigd ten opzichte van de afgelopen week. Dat wil zeggen dat in de Molenstraat tot aan de volledige afzetting uitsluitend lokaal bestemmingsverkeer en verkeer van hulpdiensten wordt toegestaan. Vanuit de richting Ledeacker is de Molenstraat ter hoogte van de komgrens Wanroij volledig dicht, inclusief de kruising van de Molenstraat met Bus.

Vanaf woensdag 7 november beginnen de werkzaamheden aan de N602 in Ledeacker, ter plaatse Dorpsstraat geheten. Het eerste werkvak is het gedeelte vanaf de kruising Hoenderstraat tot de kruising Vrijstraat. De kruising met de Hoenderstraat is dicht, de kruising Vrijstraat is wel open voor verkeer. Binnen de afzetting wordt er ruimte voor de hulpdiensten gecreëerd om doorgang te krijgen. Dit is reeds met de betreffende partijen besproken.