Werkzaamheden week 46

Home > Inwoners > Nieuws N602 > Werkzaamheden week 46

Werkzaamheden week 46

Afgelopen week heeft aannemer Infrascoop in Ledeacker een begin gemaakt met de werkzaamheden aan de N602. Tegelijkertijd is de aannemer in Wanroij nog bezig met de reconstructie van de N602, ter hoogte van de Molenstraat-Bus.

In Wanroij wordt gewerkt tussen de afslag Lindenlaan en de komgrens in de Molenstraat. Verkeer vanuit Wanroij kan doorrijden tot de kruising Molenstraat/Lindenlaan. De verkeersmaatregelen blijven ongewijzigd. Dat wil zeggen dat in de Molenstraat tot aan de volledige afzetting uitsluitend lokaal bestemmingsverkeer en verkeer van hulpdiensten wordt toegestaan. Vanuit de richting Ledeacker is de Molenstraat ter hoogte van de komgrens Wanroij volledig dicht, inclusief de kruising van de Molenstraat met Bus.

Infrascoop is op 7 november in Ledeacker gestart werkzaamheden aan de N602, ter plaatse Dorpsstraat geheten. Het eerste werkvak is het gedeelte vanaf de kruising Hoenderstraat tot de kruising Vrijstraat. Hier is intussen een deel van de N602 opengebroken voor de aanleg van het nieuwe hemelwaterriool.
De kruising met de Hoenderstraat is dicht, de kruising Vrijstraat is wel open voor verkeer. Binnen de afzetting kunnen hulpdiensten wel passeren. Fietsers kunnen ook door het werkvak. De gemeente heeft met de politie afgestemd dat er wordt gecontroleerd en gehandhaafd op sluipverkeer.