Werkzaamheden week 47

Home > Inwoners > Nieuws N602 > Werkzaamheden week 47

Werkzaamheden week 47

Dit item is verlopen op 04-10-2019.

Net als in de afgelopen week werkt aannemer Infrascoop ook in de week van 19 tot en met 23 november in zowel Wanroij als Ledeacker aan de N602. In Wanroij betreft het afrondende werkzaamheden aan de kruising Molenstraat-Bus, in Ledeacker is juist een begin gemaakt met de reconstructie van de Dorpsstraat.

In Wanroij wordt gewerkt tussen de afslag Lindenlaan en de komgrens in de Molenstraat. Verkeer vanuit Wanroij kan doorrijden tot de kruising Molenstraat/Lindenlaan. De verkeersmaatregelen blijven ongewijzigd. Dat wil zeggen dat in de Molenstraat tot aan de volledige afzetting uitsluitend lokaal bestemmingsverkeer en hulpdiensten worden toegestaan. Vanuit de richting Ledeacker is de Molenstraat bij de komgrens Wanroij volledig dicht, inclusief de kruising van de Molenstraat met Bus.

In Ledeacker wordt gewerkt tussen de afslag Hoenderstraat en afslag Vrijstraat. In dit wegvak is intussen een deel van de N602 opengebroken voor de aanleg en afvoer van het nieuwe hemelwaterriool.
De kruising met de Hoenderstraat is dicht, de kruising Vrijstraat is wel open voor verkeer. Binnen de afzetting kunnen hulpdiensten wel passeren. Fietsers kunnen ook door het werkvak. De gemeente heeft met de politie afgestemd dat er wordt gecontroleerd en gehandhaafd op sluipverkeer.