Werkzaamheden week 48

Home > Inwoners > Nieuws N602 > Werkzaamheden week 48

Werkzaamheden week 48

Hoewel aannemer Infrascoop in Wanroij de werkzaamheden nog niet heeft afgerond, is de afzetting in Dorpsstraat - Molenstraat in Wanroij vorige week verwijderd. Dus is de N602 in Wanroij helemaal open. In Ledeacker daarentegen is een wegvak van de Dorpsstraat afgesloten, omdat de aannemer daar werkt.

Ook in de week van 26 tot en met 30 november wordt in Ledeacker aan de N602 gewerkt tussen de afslag Hoenderstraat en afslag Vrijstraat. In dit wegvak is intussen volledig opengebroken en is de aannemer bezig met de aanleg van het nieuwe hemelwaterriool.
De kruising met de Hoenderstraat is dicht, de kruising Vrijstraat is wel open voor verkeer. Binnen de afzetting kunnen hulpdiensten wel passeren. Fietsers kunnen ook door het werkvak. De gemeente heeft met de politie afgestemd dat er wordt gecontroleerd en gehandhaafd op sluipverkeer.

Nu de reguliere werkzaamheden in Wanroij grotendeels zijn afgerond is in Wanroij de Dorpsstraat – Molenstraat weer opengesteld voor verkeer. In de komende weken zullen er in opdracht van de gemeente wellicht nog wel kleinschalige werkzaamheden worden verricht in Wanroij. Eventuele gevolgen aangaande bereikbaarheid worden dan via de Nieuwsbrief N602 en de gemeentelijke website bekendgemaakt.