Werkzaamheden week 52 2018 + week 1 2019

Home > Inwoners > Nieuws N602 > Werkzaamheden week 52 2018 + week 1 2019

Werkzaamheden week 52 2018 + week 1 2019

In verband met de kerstvakantie is sinds zaterdag 22 december het werkvak aan de N602 in Ledeacker tijdelijk opengesteld voor lokaal (bestemmings-)verkeer en hulpdiensten.

Vanwege de vakantie verricht aannemer Infrascoop de komende twee weken geen werkzaamheden. Deze worden weer opgepakt op maandag 7 januari in het nieuwe jaar. Net als in de laatste weken van 2018 wordt dan de Dorpsstraat in Ledeacker weer afgesloten tussen de afslagen Hoenderstraat en Vrijstraat. Voor de verdere fasering van de werkzaamheden in Ledeacker hebben de projectorganisatie en de aannemer een nieuwe planning gemaakt, waarbij globaal de werkvakken en de weken van afsluiting per werkvak in het eerste kwartaal van 2019 staan aangegeven.

In Wanroij is de Dorpsstraat – Molenstraat al eerder opengesteld voor verkeer. Na het kerstreces, op maandag 7 januari 2019, begint aannemer Infrascoop in opdracht van de gemeente aan aanpassings- en herstelwerkzaamheden in Wanroij. Eventuele gevolgen aangaande bereikbaarheid worden begin januari 2019 via de Nieuwsbrief N602, gemeentelijke website en de gemeenterubriek in nieuwsblad De Maas Driehoek bekendgemaakt.