Werkzaamheden week 5

Home > Inwoners > Nieuws N602 > Werkzaamheden week 5

Werkzaamheden week 5

Dit item is verlopen op 04-10-2019.

Aannemer Infrascoop kreeg afgelopen week in Ledeacker en Wanroij niet alleen te maken met vorst maar dinsdag kwam er ook nog een pak sneeuw uit de hemel. De aannemer had het voorzien toen deze eind vorige week al aankondigde dat er deze week niet gewerkt zou kunnen worden.

Voor de week van 28 januari tot en met 1 februari houdt Infrascoop een slag om de arm. Hij laat weten dat de huidige weersomstandigheden het bedrijf beletten om werkzaamheden uit te voeren. Omdat de jongste voorspellingen voor komende week niet veel verbetering laten zien, zullen in elk geval begin volgende week nog stilliggen. Wanneer de weersomstandigheden verbeteren kunnen de werkzaamheden wellicht eind volgende week opgepakt worden.

Ongeacht de weersomstandigheden blijft het huidige werkvak in Ledeacker tussen de afslagen naar de Hoenderstraat en de Monseigneur Bekkerstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Hulpdiensten kunnen wel passeren binnen de afzetting tussen de afslagen Hoenderstraat en Mgr. Bekkersstraat en fietsers kunnen nog aan één zijde door het werkvak tussen deze beide afslagen. De gemeente heeft de politie gevraagd om te handhaven op sluipverkeer.

Ook in Wanroij maakt Infrascoop in de komende week weer pas op de plaats. Eerst als de vorst is verdwenen, worden hier kleinschalige werkzaamheden hervat. Eind 2018 werd hier de Dorpsstraat-Molenstraat reeds in beide richtingen opengesteld voor het verkeer.