2-4 Vergadering gezamenlijke bezwarencommissie

Home > Inwoners > Nieuws > 2-4 Vergadering gezamenlijke bezwarencommissie

2-4 Vergadering gezamenlijke bezwarencommissie

De gezamenlijke bezwarencommissie van de gemeenten Boxmeer en Sint Anthonis houdt op dinsdag 2 april 2019 om 19.00 uur een openbare vergadering in kamer 1.47 van het gemeentehuis Boxmeer, Raadhuisplein 1 te Boxmeer.

U kunt gebruik maken van de zij-ingang. Als u daar aanbelt wordt u opgehaald door de gemeentebode en begeleid naar de vergaderruimte.

Het bezwaarschrift over het volgende onderwerp komt aan de orde:

19.00 uur:

Het besluit van burgemeester en wethouders van de gemeente Sint Anthonis waarbij is besloten tot invordering van een verbeurde dwangsom van € 10.000,-- i.v.m. de aanwezigheid van asbesthoudende materialen en de opslag van afval op het terrein Mullemsedijk 6 te Stevensbeek.

Indien u stukken in wilt zien, dan kunt u een afspraak maken met de afdeling Bestuursondersteuning & Communicatie van de gemeente Boxmeer.