20-11 Ondernemersbijeenkomst in het Gemeentehuis

Home > Inwoners > Nieuws > 20-11 Ondernemersbijeenkomst in het Gemeentehuis

20-11 Ondernemersbijeenkomst in het Gemeentehuis

Onlangs verscheen in de Gelderlander een artikel over de gemeente die in een rap tempo in een servicegerichte winkel aan het veranderen is. Of u nu veel of weinig, rechtstreeks of via uw adviseur te maken heeft met de gemeente Sint Anthonis. U heeft hier vast een mening over. En wij zijn naar die mening op zoek! Want wij willen een ondernemersvriendelijke gemeente zijn!

Namens het college van burgemeester en wethouders van Sint Anthonis én onze gemeentesecretaris Piet Wanrooij zijn ondernemers uit de gemeente Sint Anthonis van harte uitgenodigd voor onderstaande bijeenkomst.

Datum:            maandag 20 november 2017

Tijd:                 19.30 – 22.00u

Locatie:           Gemeentehuis Sint Anthonis, Brink 3

Nadat wij u kort vertellen hoe wij als gemeente te werk gaan, horen wij graag van u wat u van ons vindt. U bent immers de klant. Wat kunnen wij anders of beter doen? Nu of juist in de toekomst? Of wat vindt u bijvoorbeeld (!) van:

• onze manier van communiceren;
  • ons ‘ja, mits’ beleid;
  • de manier waarop uw vergunningaanvraag is behandeld;
  • onze vriendelijke medewerker aan de balie.

Uiteraard gaan we vooral op zoek naar de oplossingen voor onderdelen die niet goed gaan. Maar ook naar die zaken die wél goed gaan en die we moeten ‘vasthouden’.

Bent u erbij? Meld u dan aan door vóór woensdag 15 november een mail te sturen naar Eefke Buskes, onze bedrijfscontactfunctionaris. Het mailadres is bcf@sintanthonis.nl. Eefke is ook telefonisch te bereiken via 0485-38 88 24 of 06 -23987211 voor aanmeldingen of vragen die u heeft n.a.v. deze uitnodiging.

Wij stellen het op prijs als wij u op 20 november kunnen begroeten!

Met hartelijke groet,

Ingrid Voncken