21-1 Vergadering gezamenlijke bezwarencommissie

Home > Inwoners > Nieuws > 21-1 Vergadering gezamenlijke bezwarencommissie

21-1 Vergadering gezamenlijke bezwarencommissie

De gezamenlijke bezwarencommissie van de gemeenten Boxmeer en Sint Anthonis houdt op dinsdag 21 januari 2020 om 19.00 uur een openbare vergadering in kamer 1.54/1.55 van het gemeentehuis Boxmeer, Raadhuisplein 1 te Boxmeer.
U kunt gebruik maken van de zij-ingang. Als u daar aanbelt wordt u opgehaald door de gemeentebode en begeleid naar de vergaderruimte.

De bezwaarschriften over de volgende onderwerpen komen aan de orde:

19.00 uur:
Het besluit van de burgemeester en de wethouders van de gemeente Sint Anthonis waarbij het verzoek om handhavend op te treden tegen vleeskuikenbedrijf aan de Noordkant 26 te Sint Anthonis werd afgewezen.

19:30 uur:
Het besluit van de burgemeester en de wethouders van de gemeente Sint Anthonis waarbij tweemaal een last onder dwangsom werd opgelegd wegens bewoning in strijd met het bestemmingsplan.

20:00 uur:
Het besluit van de burgemeester van de gemeente Sint Anthonis waarbij een exploitatievergunning werd verleend voor het uitoefenen van kleinschalige horeca bij De Boergondische Tuijn, Noordkant 17, 5845 EX te Sint Anthonis.

Indien u stukken in wilt zien, dan kunt u een afspraak maken met de afdeling Bestuursondersteuning & Communicatie van de gemeente Boxmeer.