28-10 Openbaar webinar Regionale aanpak corona (raadsinformatiebijeenkomst)

Home > Inwoners > Nieuws > 28-10 Openbaar webinar Regionale aanpak corona (raadsinformatiebijeenkomst)

28-10 Openbaar webinar Regionale aanpak corona (raadsinformatiebijeenkomst)

Deze openbare bijeenkomst is in de vorm van een webinar en volledig in het teken van de regionale aanpak van het Coronavirus.

Naast burgemeester Jack Mikkers als voorzitter van de veiligheidsregio, zijn ook aanwezig Marie-Louise van Schaijk (directeur VRBN), Karin van Esch (directeur GHOR/GGD) en Ad Heil (plaatsvervangend chef eenheid Oost-Brabant Nationale Politie).
Ook zal er worden ingegaan op de in voorbereiding zijnde Tijdelijke wet maatregelen Covid 19 (de Corona spoedwet) en de rol van de raad hierin.

Het webinar is te volgen via een live uitzending op Youtube. Start om 19.30 (inloop 19.00 uur) einde 21.30
Voor extra informatie zie onderstaande uitnodiging: