Advies over duurzaam wonen? Vraag een gratis spreekuur aan!

Home > Inwoners > Nieuws > Advies over duurzaam wonen? Vraag een gratis spreekuur aan!

Advies over duurzaam wonen? Vraag een gratis spreekuur aan!

Vraagt u zich af aan welke kosten u moet denken bij het isoleren van uw huis, twijfelt u over een zonneboiler of bent u benieuwd welke subsidies interessant zijn voor uw woonsituatie? Gemeente Sint Anthonis biedt nu aan al zijn inwoners de mogelijkheid om een gratis spreekuur in te plannen met een adviseur van Brabant Woont Slim! Tijdens het spreekuur in de bibliotheek van Sint Anthonis denkt de adviseur in 30 minuten met u mee over het verduurzamen van uw woning.

Plan uw gesprek in

Plan uw gratis spreekuur in via de website van Brabant Woont Slim: http://www.brabantwoontslim.nl/spreekuursintanthonis. U kiest zelf een beschikbare datum en een tijdslot van een half uur tussen 17:00u en 19:00u. Per mail ontvangt u vervolgens een bevestiging. Het is mogelijk om tot 48 uur van te voren een afspraak in te plannen. De spreekuren zullen plaatsvinden op de volgende data:

• Donderdag 8 oktober 2020
  • Donderdag 22 oktober 2020
  • Donderdag 19 november 2020
  • Donderdag 17 december 2020
  • Donderdag 21 januari 2021
  • Donderdag 25 februari 2021
  • Donderdag 25 maart 2021
  • Donderdag 22 april 2021

Waarom doet gemeente Sint Anthonis dit?

De komende jaren zal het verduurzamen van woningen in Nederland in een stroomversnelling komen. Ook in gemeente Sint Anthonis zijn we hier volop mee bezig. Dat doen we om de CO2-uitstoot te verlagen. Langzaam maar zeker stoppen we het gebruik van aardgas en stappen we over op duurzame energiebronnen zoals zon, wind en water. Naast het overstappen op andere energiebronnen kunnen we ook onze energiebehoefte verlagen. Door energie en daarmee CO2 te besparen, vergroot u uw wooncomfort, verlaagt u uw de energierekening én draagt u uw steentje bij aan een groenere wereld. Samen Slim Besparen dus!