Afspraak bij de gemeente is altijd gratis!

Home > Inwoners > Nieuws > Afspraak bij de gemeente is altijd gratis!

Afspraak bij de gemeente is altijd gratis!

De gemeente waarschuwt voor online oplichting. Online bedrijven vragen geld voor het maken van een afspraak bij de gemeente. Of ze rekenen een hoog tarief voor een uittreksel of akte. De gemeente werkt niet samen met deze websites. Maak een afspraak door te bellen met 0485 388888.

Als u een afspraak wilt maken voor bv. het verlengen van uw paspoort of rijbewijs, dan kost dat geen geld. Websites die tegen betaling een afspraak voor u maken bij gemeentes, lichten u op. Betaal niet voor het maken van een afspraak, maar maak kosteloos een afspraak.

Dit geldt ook voor het regelen van een akte of uittreksel. Dat kan heel eenvoudig online bij de gemeente zelf. Een tussenbedrijfje maakt het voor u veel duurder, en u heeft het document niet sneller in huis.