Afvalkalender 2019 met ophaaldagen kerstboom

Home > Inwoners > Nieuws > Afvalkalender 2019 met ophaaldagen kerstboom

Afvalkalender 2019 met ophaaldagen kerstboom

RSS

Alle huishoudens in het Land van Cuijk en Boekel hebben ondertussen de Afvalkalender 2019 in de brievenbus. Uw digitale afvalkalender voor 2019 kunt u downloaden op afvalaanbieden.nl Ook de AfvalApp is aan het einde van dit jaar geupdate. Wanneer wordt bij u de kerstboom opgehaald? Kijk op uw afvalkalender!

De Afvalkalender 2019 valt voor de kerstdagen in de brievenbus. Heeft u aan het einde van dit jaar geen papieren Afvalkalender 2019 ontvangen dan kunt u die vanaf 1 januari 2019 alsnog aanvragen via de website http://www.afvalaanbieden.nl/huis-aan-huis/afvalkalender. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de AfvalApp of de Afvalkalender downloaden.

De AfvalApp
Met de AfvalApp heeft u op uw smartphone of tablet altijd actuele informatie over de afvalinzameling in het Land van Cuijk en Boekel bij de hand. De App is gratis te downloaden en te vinden in de AppStore of Google Play Store onder DeAfvalApp. U kunt zelf instellen of en wanneer u een melding wilt krijgen welk afval u aan de straat moet zetten. Heel erg handig dus.

Digitale afvalkalender
U kunt alle informatie over de inzameling van huishoudelijk afval en de afvalkalender vinden op www.afvalaanbieden.nl. Uw persoonlijke afvalkalender kunt u ook hier downloaden door uw postcode en huisnummer in te voeren.

Voor meer informatie
Bekijk onze website: www.afvalaanbieden.nl
Download onze AfvalApp: www.deafvalapp.nl
Stuur ons een e-mail: info@afvalaanbieden.nl
Volg ons op Twitter: @BCA_LvCB
Bel onze Afvalinfolijn: (0485) 338 352