Alzheimer Café Land van Cuijk en Gennep

Home > Inwoners > Nieuws > Alzheimer Café Land van Cuijk en Gennep

Alzheimer Café Land van Cuijk en Gennep

De Alzheimer Cafés bieden mensen met dementie en mantelzorgers advies, lotgenotencontact en gezelligheid. In oktober hopen ze weer voorzichtig te gaan starten met de Alzheimer Cafés. Uiteraard doen ze dat veilig en verantwoord volgens de geldende regels. Een flyer met het nieuwe programma wordt t.z.t. verspreid.
U kunt ook de regionale website bezoeken voor informatieve filmpjes, praktische tips en het laatste nieuws.

Wilt u graag iemand persoonlijk spreken, belt u dan de Alzheimertelefoon: (0800) 50 88, gratis en dagelijks bereikbaar tussen 9.00 - 23.00 uur.

Wereld Alzheimer Dag 2021

Dinsdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag 2021 met als thema: ‘De vele gezichten van dementie’. In de hele week wordt er extra aandacht besteed aan dementie. In samenwerking met de werkgroepen Samen Dementievriendelijke Gemeenten (SDG) verzorgen ze een expositie van foto’s en ander beeldmateriaal in gemeentehuizen en bibliotheken van Land van Cuijk en Gennep.