Bereikbaarheid gemeentehuis i.v.m werkzaamheden N602

Home > Inwoners > Nieuws > Bereikbaarheid gemeentehuis i.v.m werkzaamheden N602

Bereikbaarheid gemeentehuis i.v.m werkzaamheden N602

Als bezoeker/gast van onze gemeente willen u erop attent maken dat u ons gemeentehuis in Sint Anthonis mogelijk niet via de gebruikelijke route kunt bereiken. Via dit schrijven leggen we uit wat de reden hiervan is en welke routes voor u beschikbaar zijn. Wij vragen u begrip voor het ongemak.

Sinds april 2021 vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de N602, de verbindingsweg tussen Sint Anthonis en Mill. In verband met deze werkzaamheden is het wegvak Sint Anthonis-Ledeacker vanaf maandag 17 mei tot en met woensdag 16 jun afgesloten voor het doorgaand verkeer. Er is grote een omleidingsroute via de N277 (Middenpeelweg) ingesteld. Om ons gemeentehuis te bereiken kiest u, afhankelijk van uw vertrekpunt, voor één van de volgende routes. De omleidingen gelden vanaf 17 mei tot en met 16 juni 2021.

Met de Auto

Autosnelweg A73 (uit beide richtingen)
Neem afslag 6, rijd richting Sint Anthonis/Gemert. Op de rotonde (kruising N272-N602) neem de eerste afslag Sint Anthonis. Neem vervolgens op de Breestraat de afslag Brink,waar u kunt parkeren op de parkeerplaats tegenover het gemeentehuis (rode route op kaart).

Vanuit richting Grave/Mill
Vanuit de richting Mill-Wanroij is Sint Anthonis uitsluitend per omleiding bereikbaar. Vanaf de rotonde bij Erica (kruising N264-N602) rijdt u door tot Ledeacker. Daar kiest u Omleidingsroute 1 (blauwe lijn): Vrijstraat, Sassekamp, Ledeackersestraat, Noordkant, Oude Breestraat en Breestraat. Deze omleiding is met de bekende gele borden bewegwijzerd. Neem op de Breestraat de afslag Brink, waar u kunt parkeren op de parkeerplaats tegenover het gemeentehuis (rode route op kaart).

Vanuit richting Helmond of Gemert Zowel de weg vanuit Helmond (via Oploo naar de N272) als de weg vanuit Gemert (N272) is normaal open en hier volgt u de route richting Boxmeer. Op de rotonde (kruising N272-N602) neem de derde afslag Sint Anthonis. Neem vervolgens op de Breestraat de afslag Brink, waar u kunt parkeren op de parkeerplaats tegenover het gemeentehuis (rode route op kaart).

Openbaar Vervoer

Het Openbaar Vervoer ondervindt tijdens deze fase van de werkzaamheden slechts gering hinder van de werkzaamheden. Buslijn 23 van Hermes (Helmond-Boxmeer) volgt de reguliere route. U stapt het beste uit bij de halte Kolonel Silvertoplaan. Het is dan nog circa 200 meter lopen naar het gemeentehuis. Een alternatief vanaf treinstation Boxmeer is Buslijn 82 van Arriva (Boxmeer-Sint Anthonis-Venray). U stapt uit bij halte Dokter Verbeecklaan en dan is het circa 400 meter lopen naar het gemeentehuis.