Bijeenkomst gedecoreerden op Koningsdag

Home > Inwoners > Nieuws > Bijeenkomst gedecoreerden op Koningsdag

Bijeenkomst gedecoreerden op Koningsdag

Uitnodiging bijeenkomst gedecoreerden
Dit jaar wordt voor de vierentwintigste keer een bijeenkomst georganiseerd voor alle gedecoreerden uit Sint Anthonis. Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle inwoners die ooit een Koninklijke Onderscheiding hebben gekregen en die momenteel in onze gemeente wonen. Op Koningsdag, zaterdag 27 april, wordt deze feestelijke bijeenkomst traditioneel om 12:00 uur afgesloten op de Brink met het overvendelen van de nieuw gedecoreerden.

Gedecoreerd en woonachtig in de gemeente Sint Anthonis?
Alle gedecoreerden van wie de adressen achterhaald konden worden, hebben een uitnodiging voor de dag van gedecoreerden ontvangen. Heeft u een uitnodiging ontvangen maar kunt u er niet bij zijn? Dat vernemen wij graag in verband met de voorbereidingen. Wilt u zich dan afmelden bij het bestuurssecretariaat van de gemeente via bestuurssecretariaat@sintanthonis.nl of telefonisch op (0485) 38 88 88.

Geen uitnodiging ontvangen?
Heeft u ooit een onderscheiding gekregen, woont u in de gemeente Sint Anthonis en heeft u toch geen uitnodiging ontvangen? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom op zaterdag 27 april. Wilt u zich dan via het bovenstaande telefoonnummer of e-mail aanmelden?. We ontmoeten u graag op Koningsdag 2019.