Burgemeester Fränzel reikt vandaag 5 lintjes uit!

Home > Inwoners > Nieuws > Burgemeester Fränzel reikt vandaag 5 lintjes uit!

Burgemeester Fränzel reikt vandaag 5 lintjes uit!

Als bij u de krant op de mat valt, op maandagmorgen 26 april, dan is onze burgemeester Fränzel vijf mensen uit onze gemeente aan het verrassen met een Koninklijke Onderscheiding. De gedecoreerden ontvangen deze prachtige en welverdiende onderscheiding vanwege hun maatschappelijke inzet.

De onderscheidingen worden uitgereikt ter gelegenheid van de ‘lintjesregen’ die traditioneel de dag voor Koningsdag plaatsvindt. Dit jaar zijn de Koninklijke Onderscheidingen extra speciaal want het betreft de laatste gedecoreerden die van de burgemeester van de gemeente Sint Anthonis hun lintje uitgereikt krijgen. Immers, volgend jaar horen we bij de gemeente Land van Cuijk. Een heel bijzonder lintje ‘met een extra ster’ dus!  De gemeente feliciteert alle gedecoreerden hartelijk.

Vandaag, maandag 26 april om 13 uur, maakt de gemeente bekend welke vijf gedecoreerden een lintje hebben gekregen. Deze informatie is vanaf 13 uur te vinden op www.sintanthonis.nl bij nieuws.

Daarnaast is het traditie om alle inwoners van de gemeente Sint Anthonis die ooit een lintje hebben gekregen op Koningsdag uit te nodigen op het gemeentehuis. Omdat dat dit jaar tot ieders grote spijt in verband met corona niet door kan gaan, deelt de gemeente 27 april om 12 uur de videoboodschap van de burgemeester op www.sintanthonis.nl onder nieuws. Hij stelt dan ook de gedecoreerden van dit jaar voor.