Home > Inwoners > Nieuws > Burgemeester Sijbers bezoekt zestigjarig huwelijkspaar Nabuurs - van der Cruijsen

Sint Anthonis – Burgemeester Sijbers bezocht vandaag het echtpaar Nabuurs - van der Cruijsen uit Sint Anthonis ter ere van hun diamanten huwelijk. De heer (Toon) Nabuurs (85) en mevrouw (Tonny) Nabuurs – van der Cruijsen (85) trouwden op 4 oktober 1957. Vandaag is het zestig jaar geleden dat het echtpaar trouwde voor de kerk. Dhr. Nabuurs: "Vroeger heette dat trouwen voor de wet en voor het bed."

Deze bijzondere huwelijksverjaardag was voor burgemeester Sijbers reden om het echtpaar in het zonnetje te zetten. Naast een mooie bos bloemen kreeg het echtpaar een gemeentelijke penning overhandigd met daarop hun namen en trouwdatum.

Foto © Gerrit van Kempen