Corona: Oproep burgemeester Fränzel (25-03-2020)

Home > Inwoners > Nieuws > Corona: Oproep burgemeester Fränzel (25-03-2020)

Corona: Oproep burgemeester Fränzel (25-03-2020)

Beste inwoners,

We hebben te maken met een crisis die een enorme impact heeft op ons allemaal. Via de kranten en de radio en televisie blijft u goed op de hoogte van wat er speelt. En gelukkig bieden de sociale media ons ook veel mogelijkheden om in contact te blijven met elkaar. Maar er zijn ook inwoners die niet van al die media gebruik maken, bijvoorbeeld onder de groep senioren. We moeten met elkaar ons uiterste best doen om ook hen te bereiken. Dus stuur dat kaartje, of bel die persoon even op.

Ook ik wil me graag inzetten voor die personen en roep u op om mij te laten weten of u iemand kent die ik een kaartje zou moeten sturen of even zou moeten bellen. Ook wil ik mijn belangstelling tonen voor hen die nu direct te maken hebben met de gevolgen van de coronabesmetting in eigen familie. Als u het op prijs stelt neem ik graag telefonisch contact met u op. Laat u het weten via het mailadres bestuurssecretariaat@sintanthonis.nl of telefoonnummer via 0485 20 81 20 (bestuurssecretariaat).

Hartelijke groet,

M.A. (Marcel) Fränzel