Coronacrisis: BSOB stuurt geen nieuw aanslagbiljet, aanmaningen (18-3-2020)

Home > Inwoners > Nieuws > Coronacrisis: BSOB stuurt geen nieuw aanslagbiljet, aanmaningen (18-3-2020)

Coronacrisis: BSOB stuurt geen nieuw aanslagbiljet, aanmaningen (18-3-2020)

RSS

Het kabinet heeft strenge maatregelen genomen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken. Hierdoor zijn er mensen die minder of geen inkomen hebben de komende tijd. Alle deelnemende gemeenten en het Waterschap willen deze mensen graag tegemoet komen en hebben daarom een aantal maatregelen genomen.

Twee maanden geen nieuwe aanslagbiljetten, aanmaningen en dwangbevelen.

Tot en met 18 mei versturen wij geen nieuwe aanslagbiljetten. We versturen in deze periode ook geen aanmaningen en dwangbevelen.

Uitstel van betaling tot 31 mei 2020.

Alle bedragen die nu nog open staan hoeven pas 31 mei 2020 betaald te zijn. Dat geldt al voor het aanslagbiljet dat u in februari ontvangen heeft. Maar het geldt ook voor aanslagbiljetten, aanmaningen of dwangbevelen die u eerder al ontvangen heeft. Wilt u weten welk bedrag u nog moet betalen? Log dan in op de digitale balie.  

Verruimde betalingsregeling.

Kunt u het bedrag dat u nog moet betalen niet voor 31 mei 2020 betalen? En heeft u geen automatische incasso? Neem dan contact met ons op voor een betalingsregeling. Bel naar 088-5510000 of vul het contactformulier in.

Automatische incasso loopt gewoon door.

Heeft u een automatische incasso? Dan schrijven wij het bedrag af in het aantal termijnen dat op uw aanslagbiljet staat. De automatische incasso loopt de komende maanden wel gewoon door.