Coronamaatregelen blijven noodzakelijk en worden gehandhaafd

Home > Inwoners > Nieuws > Coronamaatregelen blijven noodzakelijk en worden gehandhaafd

Coronamaatregelen blijven noodzakelijk en worden gehandhaafd

Handhavers van de gemeente Sint Anthonis hebben woensdagavond 31 maart op een adres in het buitengebied van Sint Anthonis een last onder dwangsom opgelegd aan de bewoners van het pand.

Afgelopen zaterdag 27 maart is daar een illegaal feestje beëindigd. Coronaregels werden ter plaatse niet gevolgd. Een maand geleden trok de locatie ook al de aandacht van de politie die daar “restanten van een feest” aantrof. Wanneer betreffende inwoner nogmaals in de fout gaat, legt de gemeente direct een boete van 5000 euro op.

Burgemeester Fränzel van Sint Anthonis hecht eraan te melden dat coronaregels in heel de gemeente  en voor iedereen gelden. Ook de komende dagen zullen gemeentelijke handhavers en politie controleren op het naleven van de coronaregels.