De gemeente helpt met een lening

Home > Inwoners > Nieuws > De gemeente helpt met een lening

De gemeente helpt met een lening

Starter op de woningmarkt?

Jonge woningkopers kunnen in de gemeente Sint Anthonis tot maximaal 45.000 euro lenen om toch een woning te kunnen kopen. De hoogte van het bedrag is onder andere afhankelijk van de prijs van het huis. De eerste drie jaar hoef je niet af te lossen, er wordt niet gekeken naar een eventuele studieschuld en de lening is fiscaal aftrekbaar!

Nu extra geld lenen om uw woning duurzaam te verbeteren!

De gemeente Sint Anthonis biedt woningeigenaren en huurders de mogelijkheid om een gunstige lening af te sluiten voor het doen van aanpassingen aan de woning. Het betreft een lening van minimaal 2.500 euro en maximaal 35.000 euro.

Duurzaamheidsmaatregelen
Denk aan allerlei energiebesparende maatregelen zoals bijvoorbeeld: isolatie, een warmtepomp, groendak, accusystemen, ledverlichting, HR++ glas, zonnepanelen, zonneboiler en meer.

Levensloopbestendige maatregelen
Wanneer u uw woning wil aanpassen om deze levensloopbestendig te maken dan wel aan te passen aan (te verwachten) beperkingen, zijn ook daarvoor financieringsmogelijkheden in de vorm van een duurzaam thuis lening. Denk aan rollatortoegankelijkheid, traplift, slaap/badkamer op de begane grond, domotica, drempels verwijderen en meer.

Meer informatie?

Neem telefonisch contact op met de gemeente Sint Anthonis via (0485) 38 88 88,
stuur een e-mail naar leningen@sintanthonis.nl of
kijk voor een overzicht van alle leningen/maatregelen en het aanvraagformulier op www.sintanthonis.nl/leningen