Home > Inwoners > Nieuws > De gemeente Sint Anthonis feliciteert vijf nieuwe Leden in de Orde van Oranje Nassau

De gemeente Sint Anthonis feliciteert Sjaak Arts, Pedro Bardoel, Annie van den Berg - Peeters, Ger van Sambeek en Tiny Willems - Huijbers omdat zij bij Koninklijk Besluit zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Op maandag 26 april, tijdens de jaarlijkse lintjesregen, werden zij verrast door burgemeester Fränzel. Hij kwam hen de versierselen, die bij deze Koninklijke Onderscheiding horen, uitreiken en feliciteerde hen met deze prachtige en welverdiende onderscheiding.

Lees verder over de nieuwe Leden in de Orde van Oranje Nassau