Dienstverlening aan balie scoort 100% tevredenheid

Home > Inwoners > Nieuws > Dienstverlening aan balie scoort 100% tevredenheid

Dienstverlening aan balie scoort 100% tevredenheid

Sint Anthonis -29 jan 2018- Goed nieuws en bruikbare tips van onze klanten! De smileys worden gretig ingevuld in het gemeentehuis en gelukkig zijn de reacties vooral zeer positief. Aan de balie worden inwoners van de gemeente Sint Anthonis naar volle tevredenheid geholpen!

Het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad hechten zeer veel waarde aan een goede en klantvriendelijke dienstverlening. Om uit de eerste hand te kunnen horen hoe we het doen, is in de laatste maanden van 2017, het tevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Overigens vragen wij continu aan onze klanten een reactie op de dienstverlening.

Inwoners van de gemeente Sint Anthonis die naar het gemeentehuis kwamen, is gevraagd hoe zij de dienstverlening aan de balie waardeerden. Van de 210 beoordelingen gingen er 191 over de wijze waarop men aan de balie geholpen was. Alle 191 inwoners beoordeelden de wijze waarop ze geholpen waren positief. Een score waar college en ambtenaren trots op zijn.

De 19 mindere reacties betroffen allemaal andere zaken, vooral in de openbare ruimte.  Denk hierbij aan “het fietspad Noordstraat is slecht, achterstallig onderhoud snoeien van bomen in Landhorst, slecht wegdek in Ledeacker en het aanpakken van de Brink”. Ook deze feedback is zeer welkom en er is direct actie ondernomen. Binnenkort worden nieuwe parkeerplaatsen gerealiseerd voor bezoekers van onze balie, bij de hoofdingang Brinkzijde. Mede naar aanleiding van tips van een aantal bezoekers van het gemeentehuis.

Tot slot wat de openbare ruimte betreft , melding via de app ‘Verbeterde buurt” worden altijd direct opgepakt en opgelost.

Op de foto v.l.n.r. Marion, Maria, Hennie, Angelique, Illonka, Carla en Anita, voor de balie: burgemeester Marleen Sijbers, Piet Wanrooij en Nelly Claassen