Dorpsteam gemeente Sint Anthonis, ook in de vakantie!

Home > Inwoners > Nieuws > Dorpsteam gemeente Sint Anthonis, ook in de vakantie!

Dorpsteam gemeente Sint Anthonis, ook in de vakantie!

In het dorpsteam van de gemeente Sint Anthonis werken diverse dienstverleners samen (zoals de wijkverpleegkundige, maatschappelijk werk, Wmo-consulent, jongerenwerk en de WWZ-coördinator).

U kunt bij het dorpsteam terecht met al uw vragen en problemen op het gebied van ondersteuning en zorg. Denk hierbij aan mobiliteitsproblemen, mantelzorgondersteuning, eenzaamheid, bezorgdheid over buren, familie of bekenden, ondersteunende begeleiding en dagbesteding, etc.. Als er aanvullende expertise nodig is, dan gaan zij samen met u hiernaar op zoek.

Wanneer u vragen heeft op het gebied van opvoed- en opgroeiondersteuning dan zorgt het dorpsteam dat deze terechtkomen bij het basisteam Jeugd en Gezin.
U kunt het dorpsteam –ook in de vakantieperiode- bereiken op werkdagen via 0485 – 700 521 of via de mail: dorpsteam@sintanthonis.nl