Extra informatieavond nieuwe Privacywet (AVG) voor vrijwilligersorganisaties

Home > Inwoners > Nieuws > Extra informatieavond nieuwe Privacywet (AVG) voor vrijwilligersorganisaties

Extra informatieavond nieuwe Privacywet (AVG) voor vrijwilligersorganisaties

De belangstelling vanuit verenigingen en stichtingen voor de eerste 2 informatieavonden over de nieuwe Privacywet was zo overweldigend dat er een groot aantal geïnteresseerden teleurgesteld moesten worden. Daarom gaat het Vrijwilligerspunt een extra bijeenkomsten organiseren voor organisaties actief in de gemeenten Boxmeer en Sint Anthonis

Deze vinden plaats:

• Maandag 18 juni, van 19.30 – 21.30 uur.
  • Locatie: De Weijer (De Raetsingel 1, 5831 KC Boxmeer)

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is op 25 mei jl. van kracht gegaan voor alle organisaties die gegevens van personen bewaren en bewerken. Deze nieuwe privacy wet geldt ook voor stichtingen en verenigingen. In samenwerking met de gemeenten in het land van Cuijk organiseren we deze avonden. Hiervoor hebben we advocaten Monique Hennekens en Liesbeth Woolschot van Hekkelman advocaten & notarissen uitgenodigd om uitleg te geven wat deze wet inhoudt en wat deze voor uw organisatie betekent.

Aanmelden is belangrijk, dit kan tot uiterlijk 3 dagen voor de bijeenkomst.
Per mail: vrijwilligerspunt@sociom.nl onder vermelding van naam organisatie, aantal personen en welke avond u komt. Per organisatie maximaal 2 personen. Vol = vol!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lilian Dirks of Wendy Huijbers van Vrijwilligerspunt, op genoemd mailadres of telefonisch op 0485 - 700 500.